Çakır Saldırıyı Haber61'e Anlattı

Trabzon'un tanınmış iş adamlarından Uğur Teoman Çakır, 2 gün önce iftar saatine çok az bir süre kala evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Silahlı saldırı sonucu Çakır, ayağından yaralanmıştı.İş adamı Teoman Çakır, silahlı saldırı ile ilgili haber61.

Çakır Saldırıyı Haber61'e Anlattı

Trabzon'un tanınmış iş adamlarından Uğur Teoman Çakır, 2 gün önce iftar saatine çok az bir süre kala evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Silahlı saldırı sonucu Çakır, ayağından yaralanmıştı.

İş adamı Teoman Çakır, silahlı saldırı ile ilgili haber61.net'e bir mail gönderdi.
Çakır, mailinden kendisine pusu kurarak silahlı saldırıyı yapan cahil kişiyi kınadığını belirterek, şunlara yer verdi:
“13.09. 2007 tarihinde iftar vaktine çok az bir süre kalarak evime gittim. Tam kapı zilini çalacağım sırada, silahlı saldırıya maruz kaldım. Yedi ay önce teyzeme ait işyerinin kiracısı ile aramızda kira anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşanmıştı. Bu tartışmanın üzerinden tam 7 ay geçmesine rağmen evimin önünde bana silahlı pusu kurulmasını anlam vermiş değilim. Böyle bir hain pusu kurularak silahlı saldırıya maruz kaldığım için bu şahsı kınıyorum. Silahlı saldırı sonucu sağ ayağımdan yaralandım. Olay yerine gelen komşularım tarafından hemen hastaneye kaldırıldım”

Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden iş adamı Çakır, “Şuan evimde istirahata çekilmiş durumdayım, bir iki ay içinde tekrar sağlığıma kavuşacağımı umuyorum. Beni, bu günümde yalnız bırakmayan komşularıma ve telefonla arayan kişilere teşekkür ediyorum. Silahlı saldırıyı düzenleyen cahil insanı da kınıyorum” dedi.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler