Çakıcı benide İmralı'ya koyun

Haber61 – Haber Merkezi – Hakkında “Hakaret ve Tehdit” olayları nedeni ile kamu davası açılan Alaatin Çakıcı’ya mahkeme güvenlik gerekçesi ile yüz yüze savunma hakkı vermedi.  Ankara 44’ncü Asliye Ceza Mahkemesi, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli K

Çakıcı benide İmralı'ya koyun

Haber61 – Haber Merkezi – Hakkında “Hakaret ve Tehdit” olayları nedeni ile kamu davası açılan Alaatin Çakıcı’ya mahkeme güvenlik gerekçesi ile yüz yüze savunma hakkı vermedi.  Ankara 44’ncü Asliye Ceza Mahkemesi, Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza Kurumuna göndermiş olduğu dilekçede mahkeme, Çakıcı’nın ceza evinde yatmış olduğu yerden elektronik sistem ile ifadesinin alına bileceği ifadesine yer verildi. Mahkemenin bu kararı almasına göstermiş olduğu neden ise; güvenlik önleminin sağlanmayacağı olarak gösterdi. Çakıcı, Mahkemenin bu kararına itirazda bulundu.

 

Mahkeme başkanlığına yazı yazan Alaatin Çakıcı, “ Sayın başkanım güvenliğim ile alakalı hiçbir sorun yok. 20 jandarma 20 asker beni hastaneye götürüyorlar. Beni havada uzaylılar mı kaçırır diye düşünüyorsunuz. Ülkeyi yönetenlerin inanın ciddi olarak psikolojik sorunları var. Bir mahkum ile alakalı şüphesi varsa Beni lütfen İmralı’ya göndersinler. Apo ile yatarız şahsınıza saygılar.”ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü

1-234.jpg

1-233.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel