"Büyüyünce Trabzon'a geleceğiz"

 Mardin Mazıdağı Gazi İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri Evrim Soysal’ın sosyal medyada başlattığı kampanyayla, okullarına ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından, kitap, dergi, kırtasiye ve sağlık malzemeleri katkısı sağladı. Gezi Parkı Direnişi

"Büyüyünce Trabzon'a geleceğiz"

 

Mardin Mazıdağı Gazi İlkokulu öğrencileri, sınıf öğretmenleri Evrim Soysal’ın sosyal medyada başlattığı kampanyayla, okullarına ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından, kitap, dergi, kırtasiye ve sağlık malzemeleri katkısı sağladı.
 
Gezi Parkı Direnişiyle yeniden gündeme gelen sosyal medyanın etkinliği, Gazi İlkokulu öğrencilerinin bu faaliyetiyle de dikkat çekti. Öğrenciler yine sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla kampanyalarına katılan kişi ve kuruluşlara teşekkür ettiler.
 
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin de etkinliğe kitap ve kırtasiye göndererek katılmasından sonra öğrencilerin, teşekkür fotoğraflarında “Trabzon’a geleceğiz” diye yazmaları üzerine, TGC, kendilerini öğretmenleri Evrim Soysal ile birlikte ağırlamak ve bölgeyi tanıtmak üzere diledikleri tarihte Trabzon’a davet etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel