Büyükşehirin ilk meclis toplantısı yapılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ilk meclis toplantısı 13 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.30 Mart yerel seçimlerinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, ilk toplantısını 13 Nisan Pazar günü saat 14.00'te yapacak. Trabzon Büyükşehir Beledi

Büyükşehirin ilk meclis toplantısı yapılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ilk meclis toplantısı 13 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, ilk toplantısını 13 Nisan Pazar günü saat 14.00'te yapacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı ve 18 ilçe belediye başkanının yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen 50 ilçe meclis üyesiyle birlikte toplam 69 üye katılacak.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ilk gündem maddeleri arasında Meclis Başkanlık Divanı'nın oluşturulması, başkan vekillikleri ve katip üyelerin belirlenmesi, belediye encümeninde görev yapacak 5 meclis üyesinin belirlenmesi ve yasal zorunluluk gereği 5 meclis ihtisas komisyonu oluşturulması ve bu komisyonlarda görev alacak meclis üyelerinin belirlenmesi yer alıyor.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "İlkini gerçekleştireceğimiz Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis toplantımızın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Trabzon'un tüm il sınırları ile birlikte planlamasının yapılacağı Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında alınacak kararlarla şehrimizin gelecek nesiller için daha yaşanılabilir bir hale getirileceği inancındayım. Tüm belediye meclis üyelerimize çalışmalarında başarılar dilerken, yapacakları başarılı hizmetler için şimdiden halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel