Büyükşehir'e yakıştı mı?

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Bu  fotoğraf  ne yaylada nede herhangi bir dağda çekildi. Bu fotoğraf Trabzon’un merkezi sayılan Erdoğdu mahallesinde çekildi. Trabzon’un Erdoğdu mahallesinde yol  yapımı nedeniyle büyük bir kavşak yapıldı. Bahçeki mahallesi ile

Büyükşehir'e yakıştı mı?
HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Bu  fotoğraf  ne yaylada nede herhangi bir dağda çekildi. Bu fotoğraf Trabzon’un merkezi sayılan Erdoğdu mahallesinde çekildi.
 
Trabzon’un Erdoğdu mahallesinde yol  yapımı nedeniyle büyük bir kavşak yapıldı. Bahçeki mahallesi ile Erdoğdu yolunun birleştiği yer kavşak nedeniyle yükseltilince  çok sayıda vatandaş mağdur oldu.
 
Kavşak yapılacak olan  yolun yüksek olması sebebiyle 8 aydır Buzludere ve Şelale Sokak’larına  giriş yok. Vatandaşlar kaldırımın yanına dökülen taş toprak üzerinden ölümüne bir çabayla ana yola çıkıyor.Belediye yandaki evlerin yıkılacak olması ve Bahçecik’e giden yolun genişletilecek olması sebebiyle yola el atmıyor. Bu mahallede özürlüler, çocuklar, yaşlılar ve kadınlar başta olmak üzere herkes ızdırap çekiyor.
Yakında okullar açılacak. Koca büyükşehir belediyesi o yola bir merdiven yapamıyor.  
Peki Orada düşenler veya  yaralananlar olursa bunun sorumlusu kim olacak ?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel