Büyükelçilere Trabzon'dan davet
Latin Amerika ülkeleri büyükelçileri Trabzon'a davet edildi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, son yıllarda Trabzon'a dünyanın bir çok ülkesinden üst düzey yöneticilerin geldiğini ifade e
Yayınlanma:
Latin Amerika ülkeleri büyükelçileri Trabzon'a davet edildi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, son yıllarda Trabzon'a dünyanın bir çok ülkesinden üst düzey yöneticilerin geldiğini ifade etti.
Hacısalihoğlu, geçen yıl 18 Avrupa Birliği büyükelçisinin Trabzon'a geldiğini anımsatarak, ''Bu ay 7 Arap ve körfez ülkeleri büyükelçileri şehrimize ve bölgemize geldi. Latin Amerika Ülkeleri Büyükelçilerini de davet ettik yakın zamanda da onların Trabzon'a geleceklerdir'' dedi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.


