Bursa’dan Düzköy’e acı haber geldi

Trabzon'un  Düzköy İlçesi Cevizlik Mahallesi’nden olan evli ve 2 çocuk babası Adem Arslan (27), Bursa’da geçirdiği trafik kazasında TIR’ın altında kalarak can verdi. TRABZON’UN Düzköy İlçesi Cevizlik Mahallesi’nden olan evli ve 2 çocuk babası Adem Arslan

Bursa’dan Düzköy’e acı haber geldi
Trabzon'un  Düzköy İlçesi Cevizlik Mahallesi’nden olan evli ve 2 çocuk babası Adem Arslan (27), Bursa’da geçirdiği trafik kazasında TIR’ın altında kalarak can verdi.
 
TRABZON’UN Düzköy İlçesi Cevizlik Mahallesi’nden olan evli ve 2 çocuk babası Adem Arslan (27), Bursa’da geçirdiği trafik kazasında TIR’ın altında kalarak can verdi.Düzköy Cevizlik Mahallesi’nden olan ve Bursa’da ikamet eden evli ve iki çocuk babası Adem Arslan (27) Düzköy’de ana okulu inşaatında çalışıyordu. Arslan, çocuklarıyla Düzköy’de yaşamak istiyordu. Bu nedenle göçünü almak için gittiği Bursa’da motosikletle gezinti yaptığı sırada Mustafakemalpaşa İlçesi’nde karşı yönden gelen TIR’ın altında kalarak yaşamını yitirdi.Ailenin tek erkek çocuğu olan Arslan’ın cenazesi Bursa’da defnedilirken, acı ölüm Düzköy’ü yasa boğdu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel