"Burası Trabzon bakanlığı değil"

Haber61.Net / Haber Servisi - Son dönemlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Trabzonlu kıyımı devam ederken görevden alınan Trabzonlu bürokrat sayısı 35'i buldu. Bunların yanı sıra burs alan Trabzonlu 180 öğrencinin de bakanlığın yardım ettiği bursların

"Burası Trabzon bakanlığı değil"
Haber61.Net / Haber Servisi - Son dönemlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Trabzonlu kıyımı devam ederken görevden alınan Trabzonlu bürokrat sayısı 35'i buldu. Bunların yanı sıra burs alan Trabzonlu 180 öğrencinin de bakanlığın yardım ettiği bursların kesildiği öğrenildi. 
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye bazı milletvekilleri giderek neden böyle bir tavır aldığını sordu. Bu sorunun cevabı olarak bakan Güllüce, " Bakanlığı Trabzon Bakanlığına cevirdiler. Nedir bu böyle olmaz."söylediği iddia edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel