Burak Karan'ın annesi feryat ediyor....

Almanya'da yaşarkan Esad Güçlerine karşı savaşmak için Suriye'ye giden ve bombalı saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu futbolcu Burak Karan'ın annesi oğlunun cansız bedenini arıyor. Burak, 11 Ekim'de, Türkiye sınırına 2 kilometre mesafedeki Aziz kasabası

Burak Karan'ın annesi feryat ediyor....

Almanya'da yaşarkan Esad Güçlerine karşı savaşmak için Suriye'ye giden ve bombalı saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu futbolcu Burak Karan'ın annesi oğlunun cansız bedenini arıyor. Burak, 11 Ekim'de, Türkiye sınırına 2 kilometre mesafedeki Aziz kasabasına bağlı bir köyde, hükümet güçlerinin hava saldırısında hayatının kaybetmesinin ardından annesi Güner Karan ve agabeyi Göktaş Karan, Suriye'ye giderek hem oğullarının cansız bedenini hemde Burak'ın eşi ile iki çocuğunu aramaya başladı. Aradan geçen aylar sonrasında ne Burak'tan neden geriye kalan ailesinden bir ize rastlayamayan aile ikinci bir hayal kırıklığı ile Kilis'te beklemeye başladı.

Oğlumun cansız bedenini verin

Oğlunun cansız bedenini Suriye'de savaşan El Kaide örgütünden isteyen anne Güner Karan. " Burak evladım şehit oldu bunu biliyorum. 9 ay boyunca onu karnımda taşıdım onu geri istiyorum. devleti olmayan bir yere gelerek sizlere yardım etmek istedi. orada şehit oldu. oraya canlı geldi ve ben sizden cansız bendenini istiyorum. annenize bir yardım edin. bende sizin annenizim neden bana yardım etmiyorsunuz. torunlarımı istiyorum. ne olur bana yardım edin. siz bana şehitimi verin ben sizlere ne isterseniz yardım edeceğim."şeklinde feryat etti. 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel