Burak Can'ın babasından sağduyu çağrısı

İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından önceki gün yapılan gösteriler sırasında çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, sağduyu çağrılarını sürdürdü.Baba Halil Karamanoğlu, oğlunun Giresu

Burak Can'ın babasından sağduyu çağrısı

İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından önceki gün yapılan gösteriler sırasında çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, sağduyu çağrılarını sürdürdü.

Baba Halil Karamanoğlu, oğlunun Giresun’un Alucra ilçesinde kılınacak cenaze namazı öncesinde basın mensuplarına konuştu. Oğlunun hayat dolu bir çocuk olduğunu ifade eden acılı baba “İnsan gibi insandı. Annesi ‘Oğlum kapıya çıkma dışarıda olaylar var’ demiş. O da annesine ‘ben gitmeyeceğim yakın bir yerden izlerim’ diye konuşmuş. Sonra arkadaşları yanına geliyor hep beraber olayın olduğu yere doğru gidiyorlar. Sonrasında bunlar yaşanıyor. Diyecek bir şey yok. Takdiri ilahi. Çekeceğimiz ceza varmış. Benim yüreğim yandı başkalarının yüreği yanmasın. Tek vatan tek milletiz biz. Türkiye’nin başka bir sahibi yok. Elhamdülillah müslümanız, Türküz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel