Bunu yapanın tedaviye ihtiyacı var!

Trabzon'da iki çocuk parkındaki oyun aletleri kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Olaya tepki gösteren Trabzon Belediye Başkanı Ak Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Bunu yapanların tedaviye ihtiyacı olduğunu

Bunu yapanın tedaviye ihtiyacı var!

Trabzon'da iki çocuk parkındaki oyun aletleri kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Olaya tepki gösteren Trabzon Belediye Başkanı Ak Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Bunu yapanların tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" dedi.

2 No'lu Erdoğdu Mahallesi'ndeki park ile Değirmendere Mahallesi Sezai Uzay Caddesi üzerindeki Şehit Er Hasan Aydın Parkı'ndaki bazı oyun aletleri, 3 gün önce kimliği belirlenemeyen kişilerce yakıldı. Parklarda bugün incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kent genelindeki 54 çocuk parkını yeniden düzenlediklerini ve yeni oyun aparatları yerleştirdiklerini belirterek, "Trabzonluların malı olan ve büyük paralar harcayarak yenilediğimiz ve modern hale getirdiğimiz parklardaki oyun aletleri yakılıyor veya kırılıyor. Neyi amaçladıklarına bir anlam veremiyorum. Bunu yapanların tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel