Bulut'tan öğrencilere meslek önerileri

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 08 Mayıs 2014 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Kariyer ve Girişimcilik’ Paneline katıldı.Kamu Yönetimi Bölümü Kulubü’nün davetlisi olarak panele katılan İl Müdürü Musa Bulut, kurum tanıtımı, kay

Bulut'tan öğrencilere meslek önerileri

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 08 Mayıs 2014 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Kariyer ve Girişimcilik’ Paneline katıldı.

Kamu Yönetimi Bölümü Kulubü’nün davetlisi olarak panele katılan İl Müdürü Musa Bulut, kurum tanıtımı, kayıtdışı istihdam ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun kariyer meslekleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Bulut, kariyer yapmak isteyen bütün gençleri Sosyal Güvenlik Kurumu’na beklediklerini söyleyerek, öğrencilerin meslek seçiminde izleyecekleri yol konusunda onlara önerilerde bulundu. Bulut’un müfettişlik mesleğindeki anılarını da paylaştığı panele öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmasının ardından Bulut, öğrencilerin sosyal güvenliğe ve meslek seçimine ilişkin sorularını yanıtladı. Programın sonunda günün anısına Prof. Dr. Abdul Kadir Topal tarafından İl Müdürü Musa Bulut’a plaket takdim edildi.

Pof Dr. Abdul Kadir Topal Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ağırlamaktan çok mutlu olduklarını söyleyerek, keyifli söyleşisi için Bulut’a teşekkür etti.

Plaket takdiminden sonra öğrencilere katılım belgesi dağıtıldı. Panele katılan öğrencileri temsilen ilk katılım belgesi Musa Bulut tarafından Kamu Yönetimi Kulübü Başkanı Müslüm Esat Yıldırım’a verildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen panele İl Müdürü Musa Bulut, merkez müdürleri, il müdürlüğü personeli, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel