Bulut'tan başkanlara ziyaret

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut, 29 Nisan 2014 tarihinde Araklı ve Köprübaşı Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti.Kurum faaliyetleri ve yapımları süren hizmet binaları hakkında bilgi veren Bulut, kamu kurumlarının özellikle de belediyelerin

Bulut'tan başkanlara ziyaret

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut, 29 Nisan 2014 tarihinde Araklı ve Köprübaşı Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti.

Kurum faaliyetleri ve yapımları süren hizmet binaları hakkında bilgi veren Bulut, kamu kurumlarının özellikle de belediyelerin verdiği destek ile sosyal güvenlik çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini belirtti. Bulut, özellikle yeni yapılan hizmet binalarının arsa tahsisinde kendilerine yardımcı olan belediyelere teşekkür ederek ‘Hizmetlerimizin modern ortamlarda verilmesinde şüphesiz Belediyelerimizin katkısı büyük olacaktır’ şeklinde konuştu.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi  ve Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek her konuda  sosyal güvenlik kumunun yanında olduklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel