Bülbüloğlu 'Her Şey Ortada'

22 Temmuz seçimleri öncesisinde Ağar'a kırgın olduğunu ifade eden Demokrat Parti Trabzon İl eski başkanı Bekir Bülbüloğlu seçim sonuçlarını değerlendirirken şu açıklamalarda bulundu: "Millet kararını vermiştir. Aslına bakılırsa her şey ortada. Ak parti te

Bülbüloğlu 'Her Şey Ortada'

22 Temmuz seçimleri öncesisinde Ağar'a kırgın olduğunu ifade eden Demokrat Parti Trabzon İl eski başkanı Bekir Bülbüloğlu seçim sonuçlarını değerlendirirken şu açıklamalarda bulundu: "Millet kararını vermiştir. Aslına bakılırsa her şey ortada. Ak parti tek başına iktidar olmuştur. Benim bu saatten sonra etraflı bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Bir süreliğine kendimi dinlemek ve siyasetten uzak kalmak istiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibaret."

Deniz Baykal'ın; "Biz çökmedik sağ çöktü" açıklamalarının hatırlatılması üzerine Bülbüloğlu, bu değerlendirmenin tam olmasa bile bir ölçüde doğru olduğunu ve halkın seçimini Ak Partiden yana kullandığını, alınan oy itibarı ile bu durumun sonuçlarını ilerşeyen günlerde daha iyi analiz edebileceğini söyledi.

Taka Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel