Bugün Hayri Gür'de neler oldu?

Haber61 – Haber Merkezi – AK Parti’nin Trabzon’daki 5’nci olağan kongresinde dikkatlerden kaçmayan ayrıntılar.ERDOĞAN BAYRAKTAR DENİN TRİBÜNLER COŞTU[PAGE]Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, kongre için salona girdiğinde bir anda AK Partili

Bugün Hayri Gür'de neler oldu?

Haber61 – Haber Merkezi – AK Parti’nin Trabzon’daki 5’nci olağan kongresinde dikkatlerden kaçmayan ayrıntılar.

ERDOĞAN BAYRAKTAR DENİN TRİBÜNLER COŞTU

Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, kongre için salona girdiğinde bir anda AK Partili üyeler tarafından sevinç gösterileri ile karşılandı. Tribünlerden tezahüratlar ile karşılanan Bayraktar, tribünlere giderek partililerinin dertlerini dinledi. Bir partilinin yanına gelerek “ Sana kuruluna komplonun hesabı sorulacak.”demesi ise dikkatlerden kaçmadı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşması sırasında da aynı tezahüratlar devam etti. Kongre sonrası Bayraktar, Salonun dışına çıkarken kadınların yanına gelerek yardım istemeleride dikkatlerden kaçmadı.

SÜLEYMAN SOYLU SUNUCU GİBİYDİ

AK Parti Yerel teşkilatlarından sorumlu Süleyman Soylu, Kongreye katılmak için Trabzon’a geldi. Divan başkanlığına seçilen Soylu, kongre sürecini yönetirken bir yandan da partililere espriler yaptı. Tek tek milletvekillerinin isimlerini okuyan Soylu, ara ara Trabzon’un değerlerinden den bahsetti. Başbakan salona girene kadar elinden mikrofunu hiç düşürmediği dikkatlerden kaçmadı.

HORON EKİBİNİN ŞAŞKINLIĞI

Başbakan’ı salonda bekleyen kalabalığa Akçaabat Horon ekibi getirilerek horon oynamasını istendi. Salonda kemence bulunmayınca bilgisayar’dan kemençe müziği açıldı. Bu müzikle de horon oynayılmayacağını söyleyen horon ekibi dakikalarca yan yan bekleyerek kemençe getirilmesi bekledi. Başbakan salonda girince ekip apar topar dışarı çıkarıldı.

AHMET DAVUTOĞLU’NUN KONUŞMASI SIK SIK KESİLDİ

Başbakan kürsüye çıktı konuşmaya başladı. Her kelimesinde Trabzon’un öneminden bahsetti. Trabzon’un kendi için ne kadar büyük bir kent olduğunu ifade etti. Yaklaşık 45 dakika konuşan başbakanın sürekli olarak sloganlar ile kesildiği gözlemlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel