Buda Rizeli işi kardan adam

Rize'de yağan kar sonrası fıkralara konu olan 'Oflu Hoca' bu kez kardan adam oldu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan bir fotoğraf paylaşma rekoru kırıyor.Kar yağışı sonrası karın tüm güzelliklerini yaşayan Karadeniz yine farkını ortaya koydu.

Buda Rizeli işi kardan adam

Rize'de yağan kar sonrası fıkralara konu olan 'Oflu Hoca' bu kez kardan adam oldu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan bir fotoğraf paylaşma rekoru kırıyor.

rizelii.jpg

Kar yağışı sonrası karın tüm güzelliklerini yaşayan Karadeniz yine farkını ortaya koydu. Rizeliler kardan yaptıkları Oflu Hoca ve cemaatine yine kardan yaptıklarını cenaze tabutu ile namaz kıldırdı. Kardan yapılan hoca cemaatinin fotoğrafını çeken Rizeli bunu Facebook'ta paylaşınca, birbirinden değişik esprili yorumlarla birlikte paylaşma rekoru kırdı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler