Bucaspor'a bir bakın sonra TS'ye!

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın hükümetin çözüm süreci ile ilgili açılamalarda bulundu.Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyareti sırasında gazetecilere yapmış olduğu açıklamada Aydın, “ Olumsuz düşünceler içerisinde gerçek

Bucaspor'a bir bakın sonra TS'ye!

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın hükümetin çözüm süreci ile ilgili açılamalarda bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyareti sırasında gazetecilere yapmış olduğu açıklamada Aydın, “ Olumsuz düşünceler içerisinde gerçekleşen bir süreç yaşıyoruz. Hiç kimsenin bilmediği bir çözüm süreci adı verilen bir gelişme oluyor. Başbakan ben yaptım oluyor diyerek yaptığı hareket ülkenin kaderini değiştiriyor. Bu ülkede olanlardan herkesin haberi olmalı. Başbakan bir süre önce biz PKK ile görüşmedik dedi sonrasında ise görüştüğü ortaya çıktı. Bu iktidar bir süre sonra söylediği sözün tam tersini söylüyor.”dedi.

BAŞBAKAN BU SÜREÇTE NEREDE

Halkın bu süreci bilmediğini belirten Aydın, “ Bakıyorsunuz sokaktaki vatandaş bu süreci bilmiyor. Bunu sadece vatandaşta değil AKP’lilerde bilmiyor. Başbakanın yanındaki bakanların bile haberi yok. Ben MHP Trabzon Milletvekili olarak değil vatandaş Koray olarak söylüyorum neler görüşüyorsunuz çıkın bunu vatandaşlara anlatın ve bizde bilelim. Türkiye’nin kaderi dört kişinin elinde olamaz. Bu sürecin dümeninde başbakan yok bu sürecin dümeninde Amerika var.”şeklinde konuştu.

KAN AKACAK HABERİNİZ OLSUN

MİT müsteşarı ile iki bakanın konuya vakıf olduğunu ifade eden Aydın, “ bu süreçten bir MİT müsteşarı bir başbakan bir de iki tane bakanın haberi var diğerlerinin haberi yok. Ülkemiz ayrılık aşamasına geldi ve her geçen gün bu ayrışma daha da hız alıyor. Allah göstermesin eğer ayrışma yolu daha da derinleşirse bu topraklarda kan akmaya başlayacak. Bu ülkede her kes iç içe bir yapı oluşturmuş durumda. Saray Bosna’daki gibi katliamlara neden olabilir. Kan aka bilir. O zaman biz 15 sene önce yanlış yaptık demek durumu kurtarmaz.”dedi.

TÜRKİYE’YE KARŞI YENİ BİR CEPHE ACIYORLAR

PKK’nın bu süreçte kazandığını vurgulayan Aydın, “ PKK kendini bu süreçte kazanmış gösteriyor. PKK2nın meclis uzantıları TBMM’ye bir önerge sundu ve önergede “ Ermeni soykırımını tanıyın” ifadelerine yer verildi. Kendileri zafer ile kazandıkları havasına girerek bir de Ermeni meselesini tutturdular böylelikle Türkiye’ye karşı yeni bir cephe açmaya çalışıyorlar. Bu böyle olmaz. Kendi gazetelerinde açıklamalara yer verdiler ve manşetlerine taşıdıkları başlıklarda Türkiye’yi yeni bir sürece sokmanın peşindeler. İki sene önceki açıklamalarımıza bakın biz bu durumu halkımıza anlatmıştık.” Şeklinde ifade etti.

TRABZONSPOR’UN YÜZDE 40 SATILDI!

Trabzonspor’un kongre sürecine de değinen Aydın, “ Trabzonspor’un içinde bulunduğu durum çok ağır ve zor bir durumdur. Kulübümün yüzde 40 satılmış durumda. Böylelikle takımın yarısı yok. Sayın başkan “ bunu her kulüp yapıyor” şeklinde ifade ediyor. Şimdi bizim oyuncularımızı satsak ne kadar para kazanır. Trabzonspor’da bazı isimler var bu isimler Trabzonspor üzerinden reklam yapıyor. Bu isimler derhal kulüpten gönderilmeli hatta kovulmalıdır. Bu isimler Trabzonspor üzerinden geçinen isimlerdir.”dedi.

BUCASPOR’A BİR BAKIN

Yapılacak kongrede seçilen başkana da mesaj gönderen Aydın, “ Bu kongrede seçilen başkanın Trabzonspor üzerinden geçinen kişileri takımdan kovmaz ise anlayınız ki durum daha da vahim bir hal almış durumda olacak. Buğun baktığınız zaman Bucaspor Türk Futboluna çok sayıda isim kazandırmış bunu da kısa sürede yapmış. Trabzonspor’da ise bu durum böyle değil alt yapı bitirilmiş. Her geçen gün Trabzon’da futbol bitmek üzere dışarıdan oyuncu getiri hale geldi.   Bucaspor bunu 3 yılda yaptı biz ise sadece alt yapıyı bitirdik. Artık Türkiye her geçen futbol konusunda gelişiyor. Trabzonspor alt yapıya önem vermeli.”şeklinde konuştu.

 Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel