"Bu yatırımların hakkını Trabzon verir"

Seçim çalışmaları kapsamında tek tek vatandaşlarımızla AK Partinin özel de ve genelde yaptıklarını anlatan Av. Ahmet Metin Genç AK Parti iktidarının insana verdiği değeri ve bu anlamda yapılan yatırımlara kısaca değinerek bu ülkenin bu coğrafyanın AK Part

"Bu yatırımların hakkını Trabzon verir"
Seçim çalışmaları kapsamında tek tek vatandaşlarımızla AK Partinin özel de ve genelde yaptıklarını anlatan Av. Ahmet Metin Genç AK Parti iktidarının insana verdiği değeri ve bu anlamda yapılan yatırımlara kısaca değinerek bu ülkenin bu coğrafyanın AK Partiye ihtiyacı olduğunu dünya da mazlumların tek sesi olduğunu ifade etti.
 
Genç sözlerine şöyle devam etti. “Bu seçimlerde sadece Trabzon yerelinde Ortahisar veya Büyükşehire oy kullanmayacak aynı zamanda Gazze için Şam için Halep için Mısır için dünya mazlumları için oy kullanacaksınız. Onlarında hakları hukukları için daha güçlü bir Recep Tayyip Erdoğan hepimizin arzusudur. Daha güçlü bir AK Parti tüm Türkiye’nin arzusudur. Bugün her siyasi görüşten her kesimden partili partisiz ortak kanaat sayın Başbakanımızın daha güçlü olarak hem ekonomik istikrar açısından hem de ülkedeki huzur ortamının devam etmesi için Başbakanımızın daha güçlü bir şeklide ülkemizi temsil etmesi yönündedir. Güçlü Türkiye demek güçlü Trabzon demektir. Her dönem Trabzon bundan payını aldığı gibi bunda sonra da fazlasıyla alacaktır. 12 yıllık Ak Parti iktidarında çok şükür hükümetimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlıkta büyük yatırımlara imza atmış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Yeni sağlık tesislerinin yapımı, tıbbi cihaz kapasitesinin artırılması, hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesi gibi hizmetlerin yürütülebilmesi için bütçeden sağlığa ayrılan payı yükselttik. Ambulans filomuzu genişlettik. Aile hekimliği, evde sağlık hizmetleri, ilaca ulaşımın kolaylaşması Alo 182 Randevu sistemi ile devrim niteliğindeki yeniliklerle vatandaşımızın sağlık çilesine son verdik” dedi.
 
TRABZON ‘DA SADECE SAĞLIK HİZMETLERİNE 402 MİLYON TL ÖDEDİK.
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, sağlık alanında ülkemiz AK Parti iktidarı döneminde Türkiyenin çağ atladığını ifade ederek şunları kaydetti.
a.20140312111406.jpg
 
 
“Hastanelerimizde koğuş sisteminden konforlu oda sistemine geçtik. Yoğun bakım ve nitelikli yatak sayısı artırıldı. Vatandaşımız nitelikli sağlık hizmetiyle tanıştı. Son 12 yılda yapılan yatırımlarla hastanelerimiz otel konforuna kavuştu. 30 yıllık sağlık planlarımız çerçevesinde Trabzon’umuza dev Bölge Hastanesi kuruyoruz. Bölge hastanemiz 600 kapasiteli olarak planlandı. İnsan hayatını her şeyden çok önemseyen sağlık politikamızla yeni hastaneler inşa ediyoruz. Mevcut hastanelerimizi yeniden yapılandırıyor gelişen teknolojiye uygun her anlamda donanımlı sağlık mekânlara dönüştürüyoruz. Buna uygun olarak tüm hastane ve tesislerin sağlık personeli ihtiyacını da gidiyoruz. Hastanelerimizin teknik donanım eksikliği iktidarımızla sona ermiştir. Son teknoloji takip edilerek tıbbi cihaz yatırımı yaptık. Avrupa’dan Trabzon hasta geliyor. Nerden  nereye   Bundan 10 yıl önce ambulans helikopter olacak denildiğinde kimse inanmazdı işte biz kimsenin hayal bile edemediğini projeleri hayata geçiriyoruz. Hayal bile etmek için dertli olmak lazım milletin dertlisi olmak lazım her alanda biz milletin dertlisi olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel