Bu uyarıya dikkat! Trabzon'da...

Haber61/Haber Servisi...Trabzon'da ambulanslara zincir takıldıTrabzon’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor.

Bu uyarıya dikkat! Trabzon'da...

Haber61/Haber Servisi...

Trabzon'da ambulanslara zincir takıldı

Trabzon’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sürüyor.

Kent merkezinde ana yol arterlerinde zincirsiz, kar lastiksiz yola çıkan tüm sürücüler trafik kazalarına neden olurken diğer araçları da riske atıyor. Bu nedenle kar ile mücadeleyi sürdüren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sabah saatlerinde yola çıkmak isteyen sürücüleri uyardı. Genç, “Lütfen kent merkezi diye hafife alıp araçlarınızla önlem almadan yola çıkmayın. Kar lastiğiniz yoksa hiç çıkmayın. Ana yol arterleri ve hastane güzergahlarında çalışmalarımız sürüyor. Kar yağışı devam etmesi nedeniyle yavaş ilerliyor. Bu nedenle zincirsiz asla yola çıkmayın ve mutlaka araçlarınızda kar lastiği bulunsun” diyerek uyardı. Öte yandan hastane ambulanslarına zincir takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel