Bu tabela Trabzon'a yakışmıyor

Trabzon’un Düzkoy yolu üzerinde Trabzon Valiliğinin yıllar önce kurduğu “ Atık kağıttan ormana- Hatıra ormanı “ adlı proje kapsamında dikilen ağaçların bulunduğu yerdeki tabelanın durumu içler acısı…Üzerindeki yazılar ve telefon numaraları, okunma bile ok

Bu tabela Trabzon'a yakışmıyor

Trabzon’un Düzkoy yolu üzerinde Trabzon Valiliğinin yıllar önce kurduğu “ Atık kağıttan ormana- Hatıra ormanı “ adlı proje kapsamında dikilen ağaçların bulunduğu yerdeki tabelanın durumu içler acısı…

Üzerindeki yazılar ve telefon numaraları, okunma bile okunmuyor. Doğal Hava şartları neticesinde yazıları silinen ve paslanan tabelanın yol üzerinde olması ve okunamaması dikkat çekerken, konuyla ilgili olarak, o bölgedeki yetkili makamların da konuyla ilgilenmedikleri ve durumu Trabzon Valilik makamına bildirmedikleri öğrenildi.

Haber61.net olarak,özellikle Trabzon Vali yardımcılarının dikkatine bu tabelayı fotoğraflayarak sunuyoruz… Bu tabela bu hali ile oraya yakışmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel