Bu suçlu uslanmıyor!

Giresun'un Keşap İlçesi'nde daha önce sigara kaçakçılığında kullanıldığı gerekçesiyle işlem yapılmış bir minibüste yapılan aramada, tavan, motor ve kapı içlerindeki bölmelere saklanmış 17 bin 765 paket kaçak sigara ve 71 şişe içki ele geçirildi. Sürücü gö

Bu suçlu uslanmıyor!

Giresun'un Keşap İlçesi'nde daha önce sigara kaçakçılığında kullanıldığı gerekçesiyle işlem yapılmış bir minibüste yapılan aramada, tavan, motor ve kapı içlerindeki bölmelere saklanmış 17 bin 765 paket kaçak sigara ve 71 şişe içki ele geçirildi. Sürücü gözaltına alındı.

Olay, Giresun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün gece Keşap İlçesi Karadeniz Sahil Yolu Liman üstü Mevkii'nde yaptıkları trafik kontrolü sırasında meydana geldi. Ekipler, hakkında daha önce gümrük kaçağı sigara nakledildiği için işlem yapılan ve rakam grubu açıklanmayan 34 UG plakalı minibüsü durdurdu. Minibüs sürücüsü 38 yaşındaki İ. C. 'nin hareketlerinden şüphelenen ekipler, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polisler, aracın motor, tavan ve kapı içindeki bölmelerinde yaptıkları aramada Gürcistan bandrollü 17 bin 765 paket gümrük kaçağı sigara ve değişik markalarda 71 şişe içki ele geçirdi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü İ. C. , hakkında Gümrük Kaçağı Sigara ve İçki haketmek suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel