"Bu seçim Türkiye'nin vizyonu için önemli"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı seçimi Yeni Türkiye vizyonu açısından bir dönüm noktası olduğunu belirterek “AK Parti Trabzon İl Teşkilatı olarak bizler de daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu dönemde de yine ülkemizin gele

"Bu seçim Türkiye'nin vizyonu için önemli"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Cumhurbaşkanlığı seçimi Yeni Türkiye vizyonu açısından bir dönüm noktası olduğunu belirterek “AK Parti Trabzon İl Teşkilatı olarak bizler de daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu dönemde de yine ülkemizin geleceği için üzerimize düşenin en iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz”  dedi.

“İL BAŞKANI GÜNNAR, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRDİ”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları kapsamında her akşam ayrı bir yerde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına katılıyor. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Günnar “  Önümüzdeki en önemli süreç Cumhurbaşkanlığı var. Halkımız tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını kendi seçecek. Milletten aldığı güçle Türkiye’ye çağ atlatan liderimiz 12. Cumhurbaşkanı olmak için aday oldu ve çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez halkın oyuyla seçilecek olan 12. Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, için bizlerde ilimizde var gücümüzle çalışıyoruz. İl ve ilçe SKM lerimizin düzenlemiş olduğu programlar dolu dolu devam etmekte. Bizlerde bu programlar kapsamında çalışıyoruz. Halkımızla bir araya geliyoruz. Onlardan büyük güç alıyoruz.  İnşallah Trabzon’da yüzde 70’in üzerinde oy ile sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığına taşıyacağız. Milli irade ve milli güç cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin 12. Cumhurbaşkanı yapacaktır "dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİN EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşan seçimle birlikte AK Parti Trabzon İl Teşkilatı olarak bizler de daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu dönemde de yine ülkemizin geleceği için üzerimize düşenin en iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi Yeni Türkiye vizyonu açısından bir dönüm noktası olarak görmekteyiz. Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın Hak’ın ve halkın yanında olan bir Cumhurbaşkanı adayıdır. Bunun için biz tarafsız değil tarafını milletten yana, milletin yanında yer alan bir cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Sizin ve bizim içerimizden çıkan rotasını milletin belirlediği, istikametini milletin çizdiği, halkın ve hakkın yanında olan bir cumhurbaşkanı istiyoruz. İlk defa bu millet kendi içinden çıkan kendi gibi düşünen, bizim gibi inanan bizim değerlerimize sahip samimi içten ve bu millete sevdalı bir insanı AK Parti cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi. Biz biliyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir insan Türkiye’nin kalitesini bir kat daha artıracak. Başbakanımızın söylemiyle ‘Halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ile halkın seçtiği bir Başbakan Türkiye’yi her alanda uçuracak ’tır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel