Bu olay ancak Rize'de olur

Rize’de habere giden basın mensupları Rize - Çayeli Karayolu’nda ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Otomobilin içerisinde olması gereken bir köpek hiçbir bağlantı olmadan otomobilin üzerinde ayakta seyahat ediyordu. Köpek, üzerinde bulunduğu aracın trafik

Bu olay ancak Rize'de olur

Rize’de habere giden basın mensupları Rize - Çayeli Karayolu’nda ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Otomobilin içerisinde olması gereken bir köpek hiçbir bağlantı olmadan otomobilin üzerinde ayakta seyahat ediyordu. 

Köpek, üzerinde bulunduğu aracın trafikte hızla seyretmesine rağmen yerinden hiç kımıldamadan durmayı başarıyor.

Cudi isimli 4 yaşındaki köpeğin sahibi Hüseyin Akgün (35) yaptığı açıklamada, “Cudi ile sürekli dağlara çıkıyoruz. Ava gidiyoruz. Köpek aracın içerisinde durmuyor. İnsanlar ile yakın olmayı sevmiyor. Sürekli otomobilin üzerinde durmayı tercih ediyor.

Bu güne kadar da bir sorun yaşamadık. Hızla giden bir otomobilin üstünde bile halinden memnun. Bu günlerde de havalar çok sıcak o nedenle aracın içerisine alamıyoruz. 

Bugün bu şekilde 150 km yol yaptık. Yakında dağlara çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel