Bu Nasıl tabela!

Yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi.Ardeşen ilçesi Fırtına Köprüsü Çamlıhemşin kavşağında bulunan yön tabelalarında Kaçkar Dağları Milli Parklara olan uzaklığı gösteren 2 yazının farklı olması şaşırttığı kadar da düşündürüyor.Karayolları Bölge Müdürlüğ

Bu Nasıl tabela!

Yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi.

Ardeşen ilçesi Fırtına Köprüsü Çamlıhemşin kavşağında bulunan yön tabelalarında Kaçkar Dağları Milli Parklara olan uzaklığı gösteren 2 yazının farklı olması şaşırttığı kadar da düşündürüyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından eski tabelanın görülmediği gerekçesiyle yeni tabelanın eski tabelanın yaklaşık 5 metre yanında bulunduğu belirtilirken, tabelalardaki farklılığı gören vatandaşlar ise “Burası Karadeniz dedirten bir olayla karşı karşıyayız” dediler.

Yöre insan yaptıkları açıklamada “Her iki tabelayı koyanlar demek ki farklı yerlerden ölçmüşlerdir, yoksa bu çelişki neden? Bu olay Karadeniz yöresine özgü bir mizah anlayışıdır” diye konuştular.

Ardeşen –Ç.Hemşin yolu üzerinde konan tabelaların birinde Kaçkar dağları milli park 37 km yazarken 5 metre ilerisinde ki tabela da ise Kaçkar dağları milli park 35 km diye yazıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel