"Bu nasıl şehir elektriği yok"

Trabzon’un en büyük mahallelerinden olan İnönü mahallesinde dün akşam meydana gelen ve uzun süren elektrik kesintisi mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Son zamanlarda Trabzon’da sık sık meydana gelen elektrik kesintisi gündüzleri esnafı akşamları ise gü

"Bu nasıl şehir elektriği yok"

Trabzon’un en büyük mahallelerinden olan İnönü mahallesinde dün akşam meydana gelen ve uzun süren elektrik kesintisi mahalle sakinlerini çileden çıkardı. 

Son zamanlarda Trabzon’da sık sık meydana gelen elektrik kesintisi gündüzleri esnafı akşamları ise günün yorgunluğunu televizyon karşısında atmaya çalışan vatandaşları etkilemeye başladı.

En son dün akşam elektrik kesintisini yaşayan İnönü Mahallesinin sakinleri “Hergün hergün yaşamaya başladık bu kesintileri. Neden böyle oluyor anlamıyoruz bakım yapıyorlar diyorlar özelleştikten sonra kesintiler sık sık olmaya başladı.

Bakım gece 04.00’da yapsalar iyi olacak. Böyle elektriğin en yoğun olduğu zaman değil” şeklinde şikayetlerini yetkililere duyurdular.  

Son kesindi saat 20:00'da başladı ve 23.30’a kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler