Bu iddia çok konuşulur Devlet Bahçeli Trabzon beğenmedi?

Haber61.Net – Haber Servis - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il teşkilatı parti içinde yapmış olduğu istişareler sonucunda görevden çekileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.Kesin kaynaklarca doğrulanmayan konu hakkında Haber61’e açıklamada bul

Bu iddia çok konuşulur Devlet Bahçeli Trabzon beğenmedi?

Haber61.Net – Haber Servis - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il teşkilatı parti içinde yapmış olduğu istişareler sonucunda görevden çekileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Kesin kaynaklarca doğrulanmayan konu hakkında Haber61’e açıklamada bulunan İl başkanı Muammer Demeli,  “Bugün saat 13:30’da  parti il binamızda bir açıklama yaparak kamuoyunu bu konu ile alakalı bilgilendireceğiz.”dedi.

İddiaya göre; MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Trabzon teşkilatını başarısız bulduğu bu nedenle istifasını istediği ileri sürüldü. Gözler bugün MHP Trabzon İl Başkalığından gelecek açıklamaya çevrildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel