Bu hizmet Ordu'da ilk Ünye'de tek

Ünye Yeşil Hat Dolmuş Durağı bünyesine kazandırdığı yeni aracıyla artık engelli vatandaşlara da hizmet verebilecek. Bu hizmet Ordu’da ilk olma özelliğini taşıyor.24 yıldır Ünyelilerin hizmetinde olan 1. Hat dolmuşları, sürekli olarak yenilenmeye devam edi

Bu hizmet Ordu'da ilk Ünye'de tek

Ünye Yeşil Hat Dolmuş Durağı bünyesine kazandırdığı yeni aracıyla artık engelli vatandaşlara da hizmet verebilecek. Bu hizmet Ordu’da ilk olma özelliğini taşıyor.

24 yıldır Ünyelilerin hizmetinde olan 1. Hat dolmuşları, sürekli olarak yenilenmeye devam ediyor. Bünyesinde bulunan araçları sürekli olarak yenileyen Yeşil Hat Dolmuş Durağı, uzun yıllar hizmet veren halk otobüsünü yenileyerek, artık engelli vatandaşların taleplerine de cevap verebilecek.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Ünye Yeşil Hat Dolmuş Durağı Başkan Yardımcısı Ömer Alparslan, alınan otobüsle birlikte Ordu’da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ünye Belediyesi’nin daha evvel çalışan Belediye otobüsleri vardı. Bu otobüsler Necip Avcı zamanında ihaleyle özelleştirilmişti. İhaleye çıkan otobüslerden iki tanesini biz bin 326 TL vererek almıştık.

basliksiz-2.20140109095309.jpg

Diğer araçlardan birini kırmızı hat diğerini ise Fatsa’dan almışlardı. Biz engelli vatandaşlarımızın araçlara iniş binişlerini kolaylaştırmak ve araçlarımızı değiştirme kararı aldık. Engelli vatandaşlarımızı düşünerek neticesinde 175 bin TL ye yeni bir araç aldık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu hizmet Ordu’da bir ilk oldu. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel