Bu hiç de şık olmamıştır.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon’da CHP’li 375 kişinin AK Parti’ye üye yapılmasını değerlendirdi. Canalioğlu, “Hiç şık olmadı. AKP’nin bu tavrı hiç ama hiç hoş değil. Partili arkadaşlarımızın bilgileri dışında AKP’ye üye yapılması hiçbi

Bu hiç de şık olmamıştır.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon’da CHP’li 375 kişinin AK Parti’ye üye yapılmasını değerlendirdi. Canalioğlu, “Hiç şık olmadı. AKP’nin bu tavrı hiç ama hiç hoş değil. Partili arkadaşlarımızın bilgileri dışında AKP’ye üye yapılması hiçbir şekilde kabul edilemez” dedi. Canalioğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu siyaseten hiç de hoş olmayan bir tavırdır. Arkadaşlarımızı bilgisi dışında başka siyasi partiye kaydetmek şık olmayan bir davranıştır. Ama bu AKP’nin yapmış olduğu işlerin bir sonucudur.

İnsanlar kendi özgür iradeleriyle istedikleri partiye üye olabilirler, olmayabilirler. Olaya böyle bakmak lazım. Bizde üyeler güncellenmiştir. Yüksek Disiplin Kurulundan kayıtlar istendi. Mükerrer kaydı olanların dilekçeleri alındı, üyeler yeniden güncellendi. Şu anda CHP’nin üyeleri güncellenmiş üyelerdir. CHP’lilerin bilgileri dışında üye olarak hala gözüktüğünü görebiliyoruz. Bu hiç de şık olmamıştır.

Kendi üye sayılarını fazla göstermek için bu tür etik dışı yollara başvurmaları hiç de hoş değil. Ayrıca üye olanların nüfus kimliklerini nereden almışlar, imzaları kim atmış bunlar sorulması gereken önemli sorulardır. Bunların açıklanması gerekiyor. Hukuksal açıdan gereken yapılacaktır. Kişisel başvurularını arkadaşlarımız yaparlar.”  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel