Bu da Trabzonlu Neron

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nden önceki gece yarısı alevler yükseldi. Aynı sokakta bulunan üç araç ve bir işyeri kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, olayı soruşturan polis kısa sü

Bu da Trabzonlu Neron
Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nden önceki gece yarısı alevler yükseldi. Aynı sokakta bulunan üç araç ve bir işyeri kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, olayı soruşturan polis kısa sürede Muhammet K., adlı kundakçıya ulaştı. Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Muhammet K., ifadesi alındıktan sonra tedavi için Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. 
 
ROMA İmparatoru Neron Roma’yı, bizim Muhammet ise Değirmendere’yi yaktı. Üç araç bir işyeri tamamen yanarak kül oldu.
 
Tarihte ‘Büyük Roma Yangını’ olarak bilinen ve İmparator Neron’un çıkardığı ileri sürülen yangının bir benzeri Trabzon’da yaşandı. Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nden önceki gece yarısı alevler yükseldi. Aynı sokakta bulunan üç araç ve bir işyeri kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Üç araç kullanılmaz hale gelirken, işyeri ise tamamen yanarak kül oldu. Kundaklama olayının ardından harekete geçen polis, kısa sürede olayın failini belirledi.
 
AKLİ DENGESİ BOZUKMUŞ
 
Araçları ve işyerini Muhammet K. adlı kişinin ateşe verdiğini tespit eden polis ekipleri, kısa sürede olayın failini gözaltına aldı. Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Muhammet K., ifadesi alındıktan sonra tedavi edilmek üzere Atatöy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma tüm hızıyla sürüyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler