Bu belediye başkanı ne yapıyor

 Trabzon’un Çaykara İlçesi Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu kendi elleriyle yapmış olduğu tahta kaşıkları Ankara’da düzenlenen Trabzon etkinliklerine gelen Trabzonlulara hediye ediyor.Haber61.NET / AnkaraBaşkan Gedikoğlu, “ Ankara’da Çaykaralılar ço

Bu belediye başkanı ne yapıyor

 

Trabzon’un Çaykara İlçesi Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu kendi elleriyle yapmış olduğu tahta kaşıkları Ankara’da düzenlenen Trabzon etkinliklerine gelen Trabzonlulara hediye ediyor.

Haber61.NET / Ankara

Başkan Gedikoğlu, “ Ankara’da Çaykaralılar çok fazla onlara Çaykara’dan bir dünya hediye getirdik. Çaykara geleneği olan odun kaşığı yaparak standımıza gelenlere dağıtıyoruz. Bu etkinlikler bölgemizde yaşayan vatandaşlar için bir hasret geçirme yeri oluyor. Buradan Tüm Çaykaralılara sesleniyorum bu etkinlikleri kaçırmayın.”şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel