Bu araçtan sağ çıktılar!

 Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Ordu-Ünye yolu Yüceler mevkisinde saat 18.00’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu’dan Ünye istikametine seyir halinde olan Kadir Babaoğlu(25) idaresindeki kamyonet ti

Bu araçtan sağ çıktılar!

 Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

Kaza, Ordu-Ünye yolu Yüceler mevkisinde saat 18.00’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu’dan Ünye istikametine seyir halinde olan Kadir Babaoğlu(25) idaresindeki kamyonet tipi araç, refüje çarptıktan sonra yol kenarındaki bir evin bahçe korkuluklarını kırıp devrildi.

Aracın hurdaya döndüğü, sürücü ile birlikte Veysel Yıldız(25) ve Murat Tekin’in yaralandığı kazanın ardından 2 kişi araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

51-008.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler