Bu anne ağlamasın

Trabzon’un Aydınlıkevler mahallesinde oturan Öztürk ailesinin yürek burkan dramı. Trabzon’da özel bir şirkette asgari ücret ile çalışarak geçimini sağlayan Ramazan Öztürk, ilik kanseri hastalığına yakalanan kızının tedavisinde kullanılacak ilaçların masra

Bu anne ağlamasın

Trabzon’un Aydınlıkevler mahallesinde oturan Öztürk ailesinin yürek burkan dramı. Trabzon’da özel bir şirkette asgari ücret ile çalışarak geçimini sağlayan Ramazan Öztürk, ilik kanseri hastalığına yakalanan kızının tedavisinde kullanılacak ilaçların masraflarını bulmak için için çalmadık kapı bırakmıyor.

Amerika’dan getirilecek olan ve Devletin karşılamadığı 6 kutu ilacın maliyeti ise 100 bin Euro tutuyor. 

İlköğretim 7. Sınıfa giden Mehtap’ın babası Ramazan Öztürk, “Kızım daha 13 yaşında onun yaşaması için çalmadık kapı bırakmadım. Kızımı göz göre göre ölüme terk edemem. Gerekli olan 100 bin eruroyu bulmak için çalmadık kapı bırakmadım, ancak bu parayı hala tedarik edemedik.

Kızımı tedavi eden doktorlardan Allah Razı olsun onlar almasaydı kızım şimdiye kadar çoktan ölürdü ancak onlarında yapacak bir şeyi kalmadı bu ilacın biran önce tedarik edilmesi gerekiyor” diyerek yetkililerden yardım istedi. 

Anne Miyase Öztürk ise, “Ben yavrum için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım gerekirse onun için böbreğimi bile satarım yeter ki yavrum kurtulsun. Biran önce okuldaki arkadaşlarının yanına dönsün.

Kızımla fotoğraf çekilmek istediğimizde bize neden fotoğraf çekiliyorsunuz ben ölecek miyim dediğinde yüreğim sızlıyor. Bu acıya göz göre göre dayanamam” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler