Boztepe'ye teleferik olmuyor mu

Trabzon Belediye Meclisi Kasım ayı oturumu bugün gerçekleşti. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan belediye meclisinde, bütçe görüşmeleri masaya yatırıldı.Boztepe'ye kurulması yönünde vaad edilen teleferik projesiyle

Boztepe'ye teleferik olmuyor mu

Trabzon Belediye Meclisi Kasım ayı oturumu bugün gerçekleşti. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan belediye meclisinde, bütçe görüşmeleri masaya yatırıldı.

Boztepe'ye kurulması yönünde vaad edilen teleferik projesiyle ilgili gelen soruya belediye meclisinde cevap veren Başkan Gümrükçüoğlu, "Boztepe hakkında bir yarışma projesi açtıracağımızı bu süreye kadar gelirken orada, tabiat varlıkları bölge düzenleme kurulunun da uygun göreceği oteller zinciri, parkların düzenleneceği de dahildi.

470.20111115165017.jpg

Teleferiğin bu söylediğim unsurlarla beraber nereye yerleştirilebileceği de dahildi. Meydan mı Çömlekçi mi nereye konuşlandırılacağı nereye dahil yada mümkün değilse konuşlandırılamayacağı konusunun da içinde olacağı bir proje yapılmak dahildi. 

Teleferik vaad ettim doğru ama yapılan çalışma neticesinde yapılan yarışma projesinde bu uygun görülmedi. Bunun teknik olarak iyi görülmedi yapmıyorum deme ihtimalim de var. Ha yok yapılabilir şuraya yerleştirilebilir de denilebilir eyvallah. 8 trilyona yapılabilir ama ben yaptım oldu işiyle iş yapmadık, hesap kitapla göz boyamak için iş yapma niyetinde değiliz" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel