Boztepe dolmuş durağı tepkili

Boztepe dolmuş durağı başkan vekili Ahmet Azak, dün yaptığı basın toplantısında 10 yıldır Çukurçayır'a hizmet verdiklerini belirterek, "Bizim cemiyetle bir sorunumuz yok. Karşımıza rakip bir kooperatif kuruldu. Bu kooperatif bizi rahatsız etmeye başladı.

Boztepe dolmuş durağı tepkili

Boztepe dolmuş durağı başkan vekili Ahmet Azak, dün yaptığı basın toplantısında 10 yıldır Çukurçayır'a hizmet verdiklerini belirterek, "Bizim cemiyetle bir sorunumuz yok. Karşımıza rakip bir kooperatif kuruldu. Bu kooperatif bizi rahatsız etmeye başladı. Bu olayın ardından jandarma tarafından 10 aracımıza 120 YTL'lik ceza kesildi. Bugüne kadar hiç muhatap olmadığımız bu cezanın nedeninin hat belgesi olmayışından kaynaklandığını öğrendik. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ile görüştük. Bizim yanımızda olduğunu söyledi. Bizim cemiyetimizle bir sorunumuz yok. Cemiyetin her zaman yanındayız. Gazetede çıkan haber cemiyetle alakalı değildir. İstifa sözleri de bir anlık tepki olarak söylenmiştir. Amacımız cemiyeti karalamak değil, bize haksız yere ceza kesen kurumlara idi. Tepkimiz onlara idi. 70 şoförümüz var. İstifa söz konusu değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel