Böyle Yarışma Görülmemişti

Benzerlikleri ile şaşırtan ikizler arasında en çok benzeyenler jüri tarafından belirlenerek ödüllendirildi. Talip ve Ahmet Aydın ikizlerinin sosyal medya üzerinden Ünyeli ikizler ile bir araya gelme düşüncesi, beraberinde değişik fikirleri de getirdi. Akı

Böyle Yarışma Görülmemişti

Benzerlikleri ile şaşırtan ikizler arasında en çok benzeyenler jüri tarafından belirlenerek ödüllendirildi. Talip ve Ahmet Aydın ikizlerinin sosyal medya üzerinden Ünyeli ikizler ile bir araya gelme düşüncesi, beraberinde değişik fikirleri de getirdi. Akıllarında oluşan “ en benzer ikizler” yarışması fikrini, üyeleri olduğu Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği ile paylaşan Talip ve Ahmet Aydın ikizleri, daha sonra Ünye Belediye Başkanı ve Kaymakamında desteğini alarak Ünye Belediyesi Ramazan Şenlikleri'nde yarışma düzenleme fırsatı buldu.

Genç yaşlı, engelli engelsiz ve minik ikizlerle 7’den 70’e 26 ikiz kıyasıya yarıştı. Jüri karşısına çıkan ikizler, 100 puan üzerinden değerlendirildi. Benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizleri arasında en çok birbirine benzeyen ikizleri belirlerken jüri oldukça zorlandı. Yarışma sonunda 2 yaşında ki Emin-Emir ikizleri 445 puanla üçüncü, 18 yaşında ki Şebnem-Şükran ikizleri 450 puanla ikinci ve 13 yaşındaki Yaren-Ezgi ikizleri 455 puanla birincilik alarak en benzer ikizler seçildi.

Talip Aydın, “30’a yakın ikiz arkadaşlarımızı bu yarışmaya davet ettik ve 26 tanesi yarışmaya katıldı. Ünye’de Karadeniz’de ve Türkiye’de ilk kez Ünye’nin en benzer ikizleri yarışmasını düzenledik. Biz bunu bir daha ki sene Ünye’yi aşarak Türkiye genelinde en benzer ikizler yarışmasını düzenleyeceğiz. Bu vesileyle Türkiye’de ki ikizlerimizi Ünye’ye yarışmaya davet ediyorum” dedi.
 
20140725aw153355_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel