Böyle radar mı olur kardeşim?

Trabzon'da ayrı iki olayda iki kişi polise mukavemetten suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Trabzon'un Toklu Mahallesinde eski sahil yolu üzerinde radara yakalanan M.Y isimli şahıs ile uygulama yapan ekip görevlileri arasında tartışma yaşandı. Ra

Böyle radar mı olur kardeşim?

Trabzon'da ayrı iki olayda iki kişi polise mukavemetten suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Trabzon'un Toklu Mahallesinde eski sahil yolu üzerinde radara yakalanan M.Y isimli şahıs ile uygulama yapan ekip görevlileri arasında tartışma yaşandı.

Radara yakalanan M.Y'ye polislerin ehliyet ve ruhsat sorması üzerine, M.Y polislere 'Böyle radar mı olur kardeşim, işimiz gücümüz var, böyle devlet mi olur' ifadelerinde bulunduğu ve daha sonra küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. M.Y çıkarıldığı mahkemece kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Diğer bir olay ise Trabzon'un merkezinde Suluhan Kavşağı'nda yaşandı.

Kullanmış olduğu 61 TC 240 plakalı aracı ile birkaç kez korna çalarak çevreyi rahatsız ettiği iddia edilen H.O. bu esnada Suluhan Kavşağı'nda trafik akışını sağlayan trafik memurunun uyarılarını dikkate almadığı, kendisinin uyarılması üzerine sinkaflı cümleler kurduğu ve polisin görevini engelledi iddiasıyla gözaltına alındı. H.O çıkarıldığı mahkemece kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

elifcavus@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel