Böyle evlat olmaz olsun...

Samsun'da, annesini elinden bıçakla yaralayıp babasına da saldırdığı öne sürülen 28 yaşındaki Sinan K. ile olaya karışıp polisi tehdit ettiği iddia edilen ağabeyi 30 yaşındaki İsmail K., polis tarafından gözaltına alındı. Olay, dün İlkadım İlçesi Kemal Re

Böyle evlat olmaz olsun...
Samsun'da, annesini elinden bıçakla yaralayıp babasına da saldırdığı öne sürülen 28 yaşındaki Sinan K. ile olaya karışıp polisi tehdit ettiği iddia edilen ağabeyi 30 yaşındaki İsmail K., polis tarafından gözaltına alındı.
 
Olay, dün İlkadım İlçesi Kemal Reis Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Sinan K., ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı annesi 53 yaşındaki Gülseren K.'yı sağ el parmağından yaralayıp babası Hüseyin K.'yı da bıçakla tehdit etti. Olayı duyan vatandaşlar polisi arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kapıda elinden yaralı olarak bekleyen Gülseren K.'yı gördü. Yaralı kadın polise kendisini oğlunun yaraladığını, babasını da evde rehin aldığını söyledi. Eve giren polis, elinde bıçak olan şüpheliyi ikna etmek istedi. Ancak şüpheli tehditler savurup polislere de saldırdı. 
 
Polis, şüpheliyi etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Bu sırada olayı duyup eve gelen ağabeyi İsmail K., polislerin elinden kardeşini almak isteyip tehditler savurunca o da gözaltına alındı. 
 
Polisteki işlemleri tamamlanan iki kardeş bugün kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme ve görevli memurun görevini engellemek suçlarından adliyeye sevk edildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel