Boşanmak üzere olan çiftler ona koşuyor

 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi dört yıllık belediye başkanlığı döneminde toplam 3700 kişinin nihanı kıyarak ilçe başkanları arasında en fazla nikah kıyan belediye başkanı olarak rekor kırdı.Şükrü Üçüncü / Haber61.NET3700 kişinin mutluluğunda yanların

Boşanmak üzere olan çiftler ona koşuyor

 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi dört yıllık belediye başkanlığı döneminde toplam 3700 kişinin nihanı kıyarak ilçe başkanları arasında en fazla nikah kıyan belediye başkanı olarak rekor kırdı.

Şükrü Üçüncü / Haber61.NET

3700 kişinin mutluluğunda yanlarında oldum

Davet edildiği tüm düğün ve nikahlara gittiğini belirten Başkan Recep Çebi, “bize davetiye gönderen tüm çiftlerin mutlu günlerinde yanında bulunuyoruz. İnsanlar birbirlerini sever ve mutlu yuva kurarlar bizde böyle güzel birliktelikleri gördüğümüzde mutlu oluyoruz. Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar 3700 çiftin nikâhını kıydım. İnsanların mutluluklarına şahit olmak beni de mutlu ediyor.”dedi.

Ayrılmak üzere olan çiftler barışmak için yanıma geliyor

Şahit olduğu çiftlerin aralarındaki anlaşmazlıklarda yanına gelerek sorunlarına çare aradığının da olduğunu ifade eden Başkan Çebi, “ mutlu günlerinde şahit olduğum çiftler yanıma gelerek benime birlikte sorunlarını paylaşıyorlar ve bu çiftlerimizin sorunlarına çare arıyorum. Bazen ayrılmak üzere olan çiftlerde oluyor. onlar geldiğinde ise özverili davranarak ayrılmamaları için elimden geleni yapıyorum.”şeklinde konuştu.

Kadınlar eşlerinden şikayetçi olunca

Çebi, “ ayrılmak isteyen çiftler benim yanıma geldiğinde ilk işim onları belediyemizde bulunan belediye meclisine getirerek ikna etmeye çalışıyorum. Bazen ikna etmediklerimde oluyor fakat genelde hepsini ikna ediyorum. Bazı zaman kadınlarımız erkeklerinde şikâyetçi oluyor ve bende başkan olarak onlara ceza veriyorum.”dedi.   

Makam aracında nikah cübbesi

Gözlerden kaçmayan ise Başkan Recep Çebi’nin makam aracında bulunan nikah cübbesi. Haber61 muhabirinin “ Başkanım aracın arka kısmında bulunan nikah cübbesini sürekli yanınızda mı taşıyorsunuz?”sorusuna Başkan Çebi, “ bazen düğünlere beni davet ediyorlar ve gittiğimde başkanım nikahı sen kıyar mısın? Söylüyorlar bende arabadan cübbeyi çıkararak nikahı hemen kıyıyorum.”söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel