Boru yüzünden 2 kişiyi öldürdü! İşte cezası...

Samsun'da su borularını söküp aldığı gerekçesiyle komşusunu ve kızını öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 56 yaşındaki Hüseyin Eşici, toplam 51 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Eşici son savunmasında, "Bana 'Oğlum' diye hitap etti. Sonrası

Boru yüzünden 2 kişiyi öldürdü! İşte cezası...

Samsun'da su borularını söküp aldığı gerekçesiyle komşusunu ve kızını öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 56 yaşındaki Hüseyin Eşici, toplam 51 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Eşici son savunmasında, "Bana 'Oğlum' diye hitap etti. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Samsun'un İlkadım İlçesi Çanakcı Köyü'nde küçükbaş hayvan besiciliği yapan Hüseyin Eşici ile çiftçi komşusu 57 yaşındaki Sami Koyuncu, geçen yıl Ekim ayında yolda karşılaştı. Eşici, koyunlarının ahırına giden su borularının kesilip alındığını ileri sürerek Koyuncu ile tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışma sırasında ruhsatsız tabancasını çeken Hüseyin Eşici, ateş ederek önce Sami Koyuncu'yu ardından da üzerine doğru gelen kızı 31 yaşındaki Sevda Koyuncu'yu vurdu. Baba ve kızı olay yerinde ölürken, şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Ardından da çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında, çifte cinayet suçundan iki kez ömür boyu hapis cezası istenen Eşici, bugün son kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında kimseyi öldürmek istemediğini belirten sanık, "Sami'ye 'Neden su borularımı kesip aldın?' diye sorunca bana küfür edip 'Oğlum' diye hitap etti. Ben de kendisine bana 'Oğlum' dememesini söyledim. Ancak küfür etmeye devam ederek baltayla omuzuma vurdu. Boğuşurken tabancam yere düştü. İkimizde tabancayı almak için uzandık. Ama ben erken davrandım ve silahı alıp ateş ettim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Sadece kendimi korumaya çalıştım" dedi.

Duruşmaya katılan Sami Koyuncu'nun eşi 55 yaşındaki Fadime Koyuncu, sanığın eşini ve kızını kasten öldürdüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu. 

Mahkeme heyeti, sanığa, iki kişiyi kasten öldürmek ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 51 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler