Bordo-Mavi masaya büyük ilgi

Trabzon İmar İşleri Müdürlüğü 12 bin 941 başvuru ile birinci olurken, 6 bin 22 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı.Trabzon halkının Belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına vatandaş

Bordo-Mavi masaya büyük ilgi

Trabzon İmar İşleri Müdürlüğü 12 bin 941 başvuru ile birinci olurken, 6 bin 22 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı.

Trabzon halkının Belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 1 Şubat 2011 tarihinden beri hizmet vermeye başlayan Bordo-Mavi Masa'ya yaklaşık iki yıl içerisinde 27 bin 185 vatandaş dilekçe ile başvuruda bulundu. 
 
Başvuruda bulunan vatandaşlardan 24 bin 403 kişinin işlemleri tamamlanırken, 2 bin 782 vatandaşın dilekçeleri değerlendiriliyor. Yaklaşık iki yıl içerisinde en çok başvuru İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yapıldı.
 
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne işlem, istek ve şikâyetler için 12 bin 941  vatandaş başvuruda bulunurken; 6 bin 22 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı. 
 
Belediyeye gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde başvurularını daha rahat halledebiliyor.
 
Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek ve şikâyetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler