Bordo Mavi Kalpler büyüyor

Trabzonsporlu futbolcular ve aileleri tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi “Bordo Mavi Kalpler”in temsilcileri Trabzon valisini  ziyaret etti.Proje temsilcileri Trabzonspor savunma oyuncusu Giray Kaçar, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ve p

Bordo Mavi Kalpler büyüyor

Trabzonsporlu futbolcular ve aileleri tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi “Bordo Mavi Kalpler”in temsilcileri Trabzon valisini  ziyaret etti.

Proje temsilcileri Trabzonspor savunma oyuncusu Giray Kaçar, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ve proje sorumlusu Arzu Aktaş; Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’a projenin 1. Yaş olması nedeni ile desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Projeye destek verenlere teşekkür eden Kızılcık, Trabzonspor'un duyarlılığının çok önemli olduğunu belirterek, ''10 yıl içinde hükümet ve bakanlık olarak devrim yaptık. Yardım eli bekleyenlere devletin yanında sivil toplumun bu gibi projelerle el uzatmasını çok önemsiyoruz. Trabzonspor sadece sporda başarılı değil, sosyal sorumluluk projelerinde de başarılı'' dedi.

Toplantı öncesi Vali Kızılcık'ın sakatlıkla ilgili sorusuna Giray, "İyileşme süreci iyi gidiyor. Çok fazla bir sıkıntım kalmadı" dedi.

Vali Kızılcık ise Giray'ın bu sözleri karşısında, "Umarım sakatlığın çabuk iyileşir. Sana Beşiktaş maçında ihtiyacımız var" diye konuştu.

BORDO-MAVİ KALPLER PROJESİ NEDİR ?
Trabzonlu futbolcuların desteğiyle hayat bulan ''Bordo-Mavi Kalpler'' projesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Trabzon’da bulunan yetiştirme yurdunda kalan  0-6 yaş ve 12-18 yaş grubundaki çocukları ve gençleri kapsıyor.

Proje, çocuklara ve gençlere toplumun değerli bir bireyi olduklarını hissettirecek, hayata ve başarıya bakış açılarında pozitif değişim meydana getirecek, eğlenceli ve mutlu olabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri, paylaşımlar sunuyor.  Proje, toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve çözümlerin bir parçası olmak, topluma örnek olarak etik ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel