Bölgenin suç makineleri yakalandı!

Haber61.Net / Özel Haber : Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı kasa hırsızlarına art arta yapmış olduğu operasyonlar sonrası kasa hırsızları bölgeden kaçarken A.Ç isimli kasa hırsızı sahte kimlik ile Sarp sınır kapısından kaçarken yalanlandığı öğr

Bölgenin suç makineleri yakalandı!

Haber61.Net / Özel Haber : Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı kasa hırsızlarına art arta yapmış olduğu operasyonlar sonrası kasa hırsızları bölgeden kaçarken A.Ç isimli kasa hırsızı sahte kimlik ile Sarp sınır kapısından kaçarken yalanlandığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; 7 farklı kasa hırsızlığa bulaşan ve Trabzon'dan sonra Erzurum ili Tortum ilçesi ile Rize ili fındıklı ilçesinde de kasa hırsızlığına bulaşan A.Ç'nin iş ortakları H.S'de Tır'dan akaryakıt hırsızlığı yaparken ele geçirildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Yine aynı şebekenin Y.N, isimli üyesinin ev ve eklendiklerinde yapılan aramalarda ele geçirilmeye çalışırken kaçtığı öğrenildi. A.Ç ile H.S Artvin Cumhuriyet başsavcılığı tarafından tutuklanarak Artvin cezaevine gönderildiği öğrenilirken Y.N'ni yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

1.20140411120144.gif

2.20140411120202.gif

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel