Bölgemizde acı tesadüf: İki kardeş 2 saat arayla hayatını kaybetti

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde farklı hastanelerde tedavi gören Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşler, 2 saat arayla hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.
Bölgemizde acı tesadüf: İki kardeş 2 saat arayla hayatını kaybetti

Ordu'da farklı rahatsızlıkları bulunan ve yaklaşık 10 gündür hastanede tedavi gören Safinaz (75) ile Hasan Kahraman (65) kardeşler, bugün 2 saat arayla hayatını kaybetti.

Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde yaşayan Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşler, yaklaşık 10 gün önce farklı rahatsızlıklar geçirerek, hastaneye kaldırıldı. Safinaz Kahraman, tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi’nde saat 07.00 sıralarında doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Hasan Kahraman ise tedavi gördüğü kentteki özel bir hastanede, kardeşinden yaklaşık 2 saat sonra saat 09.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden Safinaz ve Hasan Kahraman kardeşlerin cenazesi, yarın Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığında defnedilecek.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum