Boks fırtınası Rize'de başladı

Bir hafta boyunca Rize’de devam edecek olan şampiyonanın açılış seremonisine, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in yanı sıra Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkıyan ve çok sayı

Boks fırtınası Rize'de başladı

Bir hafta boyunca Rize’de devam edecek olan şampiyonanın açılış seremonisine, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in yanı sıra Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkıyan ve çok sayıda davetli iştirak etti 

BOKS FEDERASYONU BAŞKANI GÖZGEÇ: ‘’RİZE’DE OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ’’

53 ilden 348 sporcunun katılımıyla başlayan Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nın açılış töreninde ilk sözü alan Eyüp Gözgeç, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinde bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Birçok ilden antrenör ve sporcu ile Rize’ye konuk olduklarını dile getiren Gözgeç, ‘’Bize göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı hepinize teşekkür ederim. Bir hafta boyunca bu güzel şehrinizde konaklayacağız. Şampiyona süresince ringe çıkacak olan bütün sporcularımıza başarılar diliyor ve bütün müsabakaların Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

GÜNEYSU BELEDİYE BAŞKANI MİNDER: ‘’UMARIM BOKS SPORUNDA AVRUPA, DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI ÇIKARIRIZ’’

Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da yapılmasından dolayı Eyüp Gözgeç’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, boks sporuna gönül veren herkese başarılar diledi. Güneysu ilçesinin üç yıl önce tekvando şampiyonasına ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, ‘’Şimdi ise Türkiye Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyoruz. Eksiklik ve acemiliklerimiz olabilir. Bundan dolayı affınıza sığınıyoruz. Burada kaldığınız süre zarfı boyunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ferdi sporlara gerektiği kadar önem vermiyoruz. Futbola verilen değerin çok küçük bir bölümü diğer branşlara aktarılsa durum çok daha farklı olur. Umarım boks sporunda Avrupa, Dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkarırız. ‘’ diye konuştu.

Güneysu ilçesi Kaymakamı Gökmen Çiçek ise, kültür ve turizm alanında yapılan organizasyonlar ile spor şehri olma yolunda hızlı ve önemli bir adım attıklarını belirterek bütün sporculara başarılar diledi.

RİZE VALİ YARDIMCISI ERKIYAN: ‘’İLÇEMİZ BÜYÜK BİR ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTADIR’’

Seremonide son sözü alan Rize Vali Yardımcısı Mustafa Erkıyan da, bir şehrin bütün alanlarda ileri gitmesi gerektiğini dile getirdi. Sporcuların madalya almak adına çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Erkıyan, ‘’Boks sporunda kendisini yetiştirmek isteyen gençlerimize birçok tesis imkanı sunulmaktadır. Kendisini boks sporuna adamış Eyüp Gözgeç’e ve bütün emektarlara saygılarımı sunuyorum. İlçemiz, çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktadır. Biz bundan dolayı çok memnunuz. Bu organizasyonda emeği ve yüreği ile yer alan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel