Boğularak ölen baba oğula son görev

Gözyaşları onlar için sel oldu

Boğularak ölen baba oğula son görev

SAMSUN'un Vezirköprü İlçesi'nde, dün indikleri su kuyusunda boğularak can veren 17 yaşındaki Enes Çıplak ve babası 40 yaşındaki Nazım Çıplak'ın cenazeleri gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi.

Vezirköprü İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde dün bahçeyi sulamak isteyen Nazım Çıplak ve oğlu lise öğrencisi Enes Çıplak, bahçedeki 12 metre derinliğinde ve 1.5 metre enindeki kuyunun başına gitti. Suyun gelmesinde sorun yaşanınca, Enes Çıplak arızayı gidermek için kuyunun içine girdi. Gözden kaybolan oğlunu merak eden Nazım Çıplak, haber alamayınca kendi de kuyuya girdi. Baba ve oğlu kuyuda boğularak hayatlarını kaybetti.

Ekipler tarafından kuyudan cansız bedenleri çıkarılan baba ve oğlunun cenazeleri bugün Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi morgundan yakınlarına teslim edildi.

Aksakal Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirilerek burada yakınlarından helallik alındı. Ardından Mahalle camiinde baba ve oğlu için tören düzenlendi. 3 çocuk babası Nazım Çıplak'ın 2 yaşındaki oğlu Mikail Çıplak'ın ablası 16 yaşındaki Enise Çıplak'ın kucağındayken, babasının tabutunun taşınması sırasında "Babamı nereye götürüyorlar?" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Baba ve oğlunun cenazeleri, öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler