Bize Heryer Trabzon Dayanışması

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Trabzon Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ederek Trabzon dayanışmasının hem yurt içinde hem gurbette olması mesajını verdiOMUZ-OMUZA MÜCADELEParis Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur 2005 yılından bu ya

Bize Heryer Trabzon Dayanışması

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Trabzon Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ederek Trabzon dayanışmasının hem yurt içinde hem gurbette olması mesajını verdi

OMUZ-OMUZA MÜCADELE

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur 2005 yılından bu yana İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ederek kısa bir süre önce gerçekleşen 4.Olağan Genel Kongre sonrası yeni oluşan başkan ve yönetime başarı temennisinde bulundu.Trabzon Dernekler Federasyonun son dönemde oldukça önemli hizmetleri ve hedefleri olduğuna dikkat çeken Cumur “Trabzon dayanışması ve güçbirliği için yaptıkları etkinliklerle başarılı çalışmalara imza atan Federasyonumuzun başkanı Mustafa Demir ve ekibini kutluyorum.Bundan sonraki süreçte Yurt içinde ve yurt dışında birlikte omuz-omuza mücadele vermeye devam edeceğiz” dedi.

HEDEF PARİS’TE TRABZON ETKİNLİĞİ YAPMAK

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu sene Trabzon Tanıtım Günlerini sadece İstanbul’da değil Bursa-Antalya-Kahramanmaraş ve Kıbrıs’ta yapacağız. Federasyon olarak yeni dönem içinde gurbette yaşayan hemşerilerimizle de birlikte olacağımız etkinlikler düzenleyip özlem gidereceğiz.Paris’te Trabzon dayanışmasının en güzel örneğini veren Bülent Cumur başkanımız ve ekibide bize güç verecek” açıklamasında bulundu. İstanbul’da gerçekleşen ziyaret anısına Başkan Mustafa Demir Cumur’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel