Biz Trabzon için varız

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Erdoğan Bayraktar’ın bakanlık ve milletvekilliğinden istifasına üzüldüğünü belirterek, “Ancak, gerekeni bir Trabzonluya yakışık şekilde yaptı” dedi.Koray Aydın,MHP’nin Trabzon Ortahisar Belediye

Biz Trabzon için varız

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Erdoğan Bayraktar’ın bakanlık ve milletvekilliğinden istifasına üzüldüğünü belirterek, “Ancak, gerekeni bir Trabzonluya yakışık şekilde yaptı” dedi.

Koray Aydın,MHP’nin Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkan adayı Osman Abanoz  ve il başkanı Muammer Demeli ile birlikte Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve meclis üyelerini ziyaretinde yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Erdoğan Bayraktar’ın istifası beni üzdü. Ancak bir Trabzonluya yakışır şekilde gerekeni yaptı. Dik durdu, eğilmedi. Davranışını samimiyetle ve içtenlikle yaptığını biliyorum. Trabzon’a bundan sonraki süreçte de hizmet edeceğine inanıyorum.”

Borsa Meclis Başkanı Mehmet Cirav da, Mart ayında yapılacak yerel seçimleri hatırlatarak, “Son gelişmelerle birlikte yerel seçimlerin genel seçim havasında geçeceğini sanıyorum. Gergin ortamın seçimlere kadar normalleşmesi beklentimizdir. Halk genelde gerginliklerden hoşnut değildir. MHP’nin Trabzon’da belediyeciliği bilen iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu’da, “Biz Trabzon için varız. Kim kazanırsa kazansın borsa olarak şehrimizin yararları için destek olacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel