Biz onun ölmesini istemedik

Trabzon’un Uzunsokak Caddesinde önceki akşam meydana gelen ve 3 kişinin silahla yaralanması ile sonuçlanan kavga güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Uzunsokak caddesinde bulunan Zafer Çarşısı’ndaki bir kuaför salonuna elinde silahı ile ge

Biz onun ölmesini istemedik

Trabzon’un Uzunsokak Caddesinde önceki akşam meydana gelen ve 3 kişinin silahla yaralanması ile sonuçlanan kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Uzunsokak caddesinde bulunan Zafer Çarşısı’ndaki bir kuaför salonuna elinde silahı ile gelen İbrahim C., burada bulunan Nihat A. ve Cani A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İbrahim C., söz konusu 2 kişiyi silahla yaralarken, kendisi de bacağından aldığı kurşunla yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, olay çarşının güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşanan kavga ve sonrasındaki kargaşa ve polislerin olay yerine gelmesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN!

OLAYIN ARDINDAN AÇIKLAMA!

Trabzon'da, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın mağdurlarından Cani A, "Biz kimsenin ölümünden mutluluk duyan insanlar değiliz" dedi.

Uzunsokak Zafer Çarşısı'ndaki bir kuaför dükkanına 3 gün önce gelen İbrahim C. tarafından tabanca ile omuzundan vurularak yaralandığı belirtilen iş yeri sahiplerinden Cani A, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerinde yaşanan olaydan derin üzüntü duyduğunu ifade etti.

Mağdur Cani A. yıllardır kentte esnaflık yaptığını, kimseyle aralarında husumet bulunmadığını belirterek, 5 yıl önce ağabeyinin oğlu Hasan A'nın Kalkınma Mahallesi'nde kuaförlük yaparken iş yerine gelen bazı kişilerin kendisinden haraç istediğini savundu.

Hasan A'nın, haraç vermek istemediği bu kişilerce sürekli dövülmesi üzerine, söz konusu dönem kendisini darp eden kişilerden Recep C'yi tabanca ile vurarak öldürdüğünü söyleyen Cani A, "Yaşanan bu tatsız olayın ardından ben ve yakınlarım, yeğenim Hasan A'ya teslim olmasını söyleyerek emniyete gönderdik ve yapılan yargılama sonucu hapis cezası aldı" dedi.

Cani A, bu olay sonrası Recep C'nin yakınlarına uzattıkları barış elinin geri çevrildiğini ifade ederek, "5 yıl sonra ölen Recep C'nin ağabeyi İbrahim C. iş yerime gelerek beni öldürmek istedi. Beni ve yeğenim Nihat A'yı yaraladı. Kendisine müdahale etmeseydik şu anda en az 4-5 ölü vardı. Buna rağmen ağabeyim Musa A. ve bazı yakınlarım İbrahim C'yi resmen ölümden kurtarmak için önüne set kurdular. Biz kimsenin ölümünden mutluluk duyan insanlar değiliz" diye konuştu.

Bu olayın arkasında kimlerin olduğunu ve kendisini hiç tanımayan zanlı İbrahim C'ye silahı kimin verdiğini soran Cani A. emniyet ve yargının bu konuda gerekeni yapacağını ifade etti. 

Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gelen sorular arasında olay esnasında darp edilen basın mensubu arkadaşlarımız için üzgün olduklarını ve Şükrü Üçüncü ile Ali Tiritoğlu’ndan özür dilediklerini ifade etti. Ayrıca olayda yara alan herkesin durumunun iyi olduğunu kendilerini öldürmeye gelen şahsa da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Zafer Çarşısı'ndaki bir kuaför dükkanında 3 gün önce yaşanan silahlı kavgada, İbrahim C, ateş açtığı iş yeri sahipleri Nihat A. ile Cani A. yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel