"Biz milletimize güveniyoruz"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Akçaabat Mitingi'nde coşkulu kalabalığa seslenerek 7 Haziran’da hep birlikte lambaları yakacaklarına vurgu yaptı ve “Milletimiz 9 seçimdir gereğini yaptı. Allah’ın izni ile onuncu seçimimizde

"Biz milletimize güveniyoruz"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Akçaabat Mitingi'nde coşkulu kalabalığa seslenerek 7 Haziran’da hep birlikte lambaları yakacaklarına vurgu yaptı ve “Milletimiz 9 seçimdir gereğini yaptı. Allah’ın izni ile onuncu seçimimizde de gereğini yapacaktır” dedi.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar hafta sonu güne Akçaköylüler Derneği ziyareti ile başladı. Günnar, Akçaköylüler Derneği ziyaretinin ardından programına Mumhaneönü ve Kunduracılar Caddesi ile devam etti. Burada esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, ‘Esnafımızda büyük bir ilgi ve alaka görüyorum. Bu da beni mutlu etti. Esnafımız İstikrar ve AK Parti’ diyor” dedi. 
 
Programlarını Akçaabat İlçesinin Akpınar ve Işıklar Mahalle ziyaretleri ile sürdüren Günnar, akşam programı kapsamında ise Akçaabat İlçesinin Cevizlik ve Mersin mahallelerini ziyaret etti. 
 
Günnar: "Biz Milletimize Güveniyoruz"
Günnar, AK Parti tarafından Akçabaat’ta organize edilen mitingde alanı hınca hınç dolduran coşkulu kalabalığa seslenerek, “Milletimize hizmet etmek için bir yola çıktım. Sizlerden dua istiyorum. Her zaman dua ile birlikte hareket etmemiz lazım. İnşallah dualarınız kabul olur da Cenab-ı Allah bizlere güç kudret verir. Tüm Trabzon ve Türkiye için inşallah güzel şeyler yapabiliriz. Bunlar nasip ve kısmet işidir. Biz, elçiyiz. Akyazı stadının Akçabaat tarafına mükemmel bir şehir hastanesi yapılıyor. Kanuni yolu tam gaz devam ediyor. Tüneller, viyadükler, istimlakler. Geçmiş dönemde bir IMF vardı. Cotarelli’yi bile ezberlettiler. Cotarelli gelecek, Cotarelli geldi, Cotarelli gidiyor, Cotarelli gitti. Türkiye’nin gündemini Cotarelli belirliyordu. Şimdi nerede? Şimdi IMF’den borç alan Türkiye yok, borç veren Türkiye var. Birilerinin bunları hatırlatması lazım. Sadece, Türk parasından 6 sıfır attık. Şimdi seçim meydanlarında ahkam kesip bol keseden atanlar bırak 6 sıfırı bir sıfır atsaydı 20 sene iktidarda kalırlardı. Kendilerini öve öve bitiremezlerdi. İsrail’den insansız hava aracı aldık. 6 ay yazılımını yapmadı. Recep Tayyip Erdoğan, boyun eğmedi. Çağırdı Türk mühendislerini, ‘Yapın insansız hava araçlarını’ dedi. Trabzonlu bir mühendis bunu yaptı. Biz insansız hava aracını üreten dünyadaki 3-4 devletten birisiyiz. Demek ki yapılabiliyormuş. Durmadı. Dedi ki! ‘Hep helikopterleri Amerika’dan alıyoruz. Biz de üretelim.’ Şimdi dünyada tek havada takla atabilen milli helikopterimizi ürettik. Türkiye milli gelirini 3 bin 500 dolardan 10 bin 500 dolara çıkardı. Dünyada krizler, büyük savaşlar, katliamlar varken, Yunanistan sıfırı tüketmişken Türkiye dimdik ayakta. Biz artık cebimizdeki Türk Lirasını dövize yatırmıyoruz. Muhalefet bizim hiçbir şey yapamadığımızı söylüyor. Biz reklamı sevmiyoruz ve reklam yapmıyoruz. Bizler, bu işin reklamlarla olmayacağını bildiğimiz için, doğrudan insanımızın gönlüne hitap ediyoruz. Bu durumda reklama gerek kalmıyor. Biz sadece milletimize güveniyoruz ve yaptıklarımızın karşılığını sandıkta alıyoruz” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler