"Biz istesek o oteli basardık"

Bir süredir Karadeniz gezisinde olan “ akil İnsanlar” heyeti Trabzon Novotelde bir grup Trabzonluya süreci anlatmak üzere toplantı düzenledi. Toplantıya katılmak isteyen CHP ile MHP il başkanları otelden içeri alınmaz iken otele bile yaklaştırılmadı.Cumhu

"Biz istesek o oteli basardık"

Bir süredir Karadeniz gezisinde olan “ akil İnsanlar” heyeti Trabzon Novotelde bir grup Trabzonluya süreci anlatmak üzere toplantı düzenledi. Toplantıya katılmak isteyen CHP ile MHP il başkanları otelden içeri alınmaz iken otele bile yaklaştırılmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl başkanı Yavuz Karan Haber61.Net Muhabirine yaptığı açıklamada “biz istesek otelden içeri girerdik fakat bize provokatör söylemesinler diye böyle bir yolu izlemedik.”dedi. Karan, “ Büyük Orta Doğu projesinin memurları  işbaşındalar Trabzon’a gelerek bir toplantı düzenlediler. Bu toplantıya Trabzon’da 300 ismi davet ettiler. Bu isimlerin körler sağırlar birbirini ağırlar misali bir araya gelmek üzere otele  gittiler. Biz CHP olarak o toplantıya katılmak istedik fakat bizi otele sokmadılar. Biz istesek o otelden içeri girerdik fakat girmedik. Çünkü bizlere provokatör söyleyerek üzerimize geleceklerdi.”şeklinde konuştu.

Süreci CHP’ye anlatmaya korktuklarını ifade eden Karan, “ CHP olduğu sürece bu ülkenin ve bu toprakların hakkı her zaman aranacak. Davet ettikleri isimler arasında öyle komik şahsiyetler var ki güler misin ağlar mısın bilinmez. Akçaabat’ta bilmem ne derneği toplam 4 tane üyesi var ve bu dernek bu toplantıya davet edilmiş. Davet ettikleri 300 kişinin sadece 120’si toplantıya katılmış. Yarın bunlar çıkar Trabzon sürece destek verdi söylerler. Böyle bir şey yok Trabzon bu sürece bu BOP memurlarına destek veremez.. içeri girmek için Trabzon Valisi yardımcısına biz nasıl içeri gireceğiz söyledim Yavuz bey ben karışmıyorum söyledi. Vali yardımcıları AKP il başkan yardımcıları olmuş.”dedi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler